Blog

Is Morgen er nu al? Wat denk je?

  |   Uncategorized   |   No comment

Onze bouwers: Ik liep gisteren op de bouwbeurs, alles straalde, grote stands, HansGrohe, Bruynzeel, Rockwool en nog veel images-11meer grote namen. Veel energie en bruis gevoel. De werkelijkheid van ooit 100.000 woningen naar 30.000 , kantoren markt onderdruk. Woningcorporaties in verval. Het moet anders iedereen weet het. Wie doet er wat aan ? Misschien diegene die we nu nog zien als outsider

Onze accountants:KPMG,  Deloitte, PWC, Baker Tilly Berk een vanzelfsprekende business  toen… . Nu wordt alles geautomatiseerd. Dringen… geen plaats meer voor zoveel mankracht.  Prijzen onder druk. Met z’n allen rennen naar het kleine lucratieve topsegment waar weinig plaats is. De accountant moet  zich gaan verkopen hoe doe je dat?

Onze Verzekeraars: Aegon, Univé, Ohra, Centraal Beheer en alle anderen mogen hun grootste hobby niet meer uitoefenen nieuwe risico producten verzinnen en verkopen. Ze moeten adviseren en betaald krijgen voor iets waar de consument al jaren van denkt dat het gratis is. De verkoper, moet vriend een vertrouwde worden op Facebook  eenvoudig maar is er ook een nexst level?

Zomaar even drie businesses in verandering en zijn er nog honderden. Is het niet fantastisch dat we alles al hebben uitgevonden. Het bulkt van de mogelijkheden en de oplossingen. We hebben alleen nog wat moeite  het nieuwe te aanvaarden en wachten tot het ons wordt opgedrongen.

Stel je voor dat het andersom zou zijn wel acceptatie en geen oplossingen. Erg toch . Wij zijn geluksvogels en we gaan zeker vliegen de komende jaren. Voor het geval je nu al hoofdpijn hebt kijk eens naar onze pagina New Sales dat werkt als een Advil Liquid fast relief.

Dick Foorthuis

Yellow Fenix

No Comments

Post A Comment