NEW SALES TRAINING

DCD NEW SALES (in 3 dagen). Is totaal anders dan alle andere sales methodes. New Sales introduceert internet research en klantprofilering

Hebt u ook bemerkt dat Klanten anders reageren dan voorheen tijdens gesprekken met een (adviseur/sales) professional? De oude gespreksstijl (push) is gebaseerd op sturende vragen, pareer- en afsluittechnieken. Deze aanpak werkt niet  meer. De klant wil niet gepusht maar door u geholpen  worden met zijn beslissingsproces. Daarvoor moet u de klant kennen. Leer New Sales en u kent jouw klant “voordat u hem ooit hebt gezien of gesproken”

70 %

Stap 1 : Klantprofilering

U krijgt inzicht in uw eigen profiel en leert op basis hiervan klant profielen te herkennen en te matchen met u zelf.

60 %

Stap 2 Internetresearch

U leert  de Dynamic Colour Drives klant profilering module te combineren met internetresearch. Met uw nieuwe kennis  gaat u effectief en snel sociale media en internet patronen van uw klanten (prospects) herkennen. Die gaat u dan  gebruiken als doeltreffende informatiebron. Straks  kent u uw klant voordat u hem of haar ooit hebt gezien.

60 %

Stap 3 Aansluiting bij jouw klant

Met uw nieuwe  kennis kunt u op een natuurlijke wijze aansluiten bij het wereldbeeld en beslissingsproces van de klant. Uw klant voelt zich begrepen en wordt uw ambassadeur.

3-Daagse DCD New Sales

New Sales dat leert u snel.

Bent u een adviseurs/sales  professionals die niet snel tevreden is?  Wij leiden u op om op  een nieuwe manier te werken en veel hoger te scoren. Deze methode is niet moeilijk, maar wel anders dan wat u gewend bent.

Contact ons

Welke persoonlijke meerwaarde geeft u aan uw organisatie na uw deelname:

Je krijgt een breder inzicht in jouw persoonlijke werkstijl en (verborgen) talenten. Jouw omgeving gaat anders op je reageren. Ziet jou nog meer als een professional die het onderscheid kan maken. Dat geeft het gevoel van succes en geeft direct een positief gevolg op je verkoopresultaat.

U kunt structureel en snel klantresearch uitvoeren via internet. Daarmee begrijp u een klant/dmu (of prospect) en bent u in staat in te spelen op zijn behoeftes.

U bent in staat relevante informatie over uw klanten te vinden (uit sociale media en internetbronnen) en uw klanten en prospects nauwkeurig te profileren.

U leert nog beter om te gaan met klanten die minder aansluiten op uw eigen persoonlijkheid en verhoogt hierdoor aanzienlijk uw sales succes bij deze groep.

BONUS 1 Introductie Meta taal Taal gebruiken die beter en sneller blijft hangen omdat deze aansluit bij het wereldbeeld van de klant.

Welke resultaten mogen jij en jouw organisatie verwachten:

U hebt geleerd om de belangrijkste koopdrivers van de klant (pijn, plezier, zekerheid, angst) te herkennen en te koppelen aan het specifieke wereldbeeld van de klant. U herkent acquisitie patronen en kunt gericht inspelen op wat de klant relevant vindt.

U bent in staat een tailor made acquisitie- en DMU klanten begeleidingsplan te maken voor elke afzonderlijke klant of prospect.

U benadert de klanten met veel meer zekerheid en hogere overtuigingskracht,. U scoort hoger, krijgt respect van uw klanten voor uw vakmanschap en ervaart veel meer plezier in uw werk.

Door een snellere aansluiting met de klant kunt u uw sales afsluiten met een tijdsbesparing van ongeveer 10% tot 25% (afhankelijk van het soort acquisitie traject en van de standaard verbruikte tijd).

BONUS 2 Introductie Internet Marketing. Hoe beïnvloed ik de beïnvloeder van de klant door inzet van sociale media?

Aansluiting bij andere sales systemen

New Sales sluit uitstekend aan op programma’s als: sales funnel , de spin theorie, klanten mapping, situationeel onderhandelen. Desgewenst kan de al bestaande specifiek kennis door ons worden gekoppeld aan de nieuwe kennis. Of additioneel worden toegevoegd.

Opzet, locatie, prijzen

De New sales Training wordt uitsluitend in-company gegeven. Locatie naar wens van de klant. Prijsstelling van de specifieke klant wens en omvang van de groep.

Tailor made

Veel van onze deelnemers hebben specifieke eisen en mogelijkheden. Hiervoor worden onze internet marketing en social media trainingen aangepast en afgestemd op de dagelijkse praktijk van de verschillende groepen medewerkers.