about us

Over ons:

Yellow Fenix  bestaat uit ervaren specialisten uit verschillende  disciplines.   Revitaliseren van organisaties/teams en het adviseren over en ontwikkelen business van concepten. Daarnaast voorzien we in tijdelijk management. We geloven meer in opbouwen dan in saneren, daarom hebben we een sterk ontwikkeld trainingsprogramma opgebouwd. Onze  interventies/trainingen zijn gericht op de transitie van old school naar new school business. We organiseren grootschalige trainingen en kleine indoor teamsessies gericht op verbetering van team performance (Technische, Sales/Marketing en MT teams). Vanaf 2011 trainden we 3500 deelnemers.

Onze  Skills

Wij  hebben daadwerkelijk bedrijven geleid. We zijn daardoor in staat praktische oplossingen te adviseren op strategisch en operationel niveau. Wilt u antwoorden op uw vragen over: EFFICIËNTERE  MT’s, MARKETING/ SALES TEAMS EN TECHNISCHE TEAMS,  INTERNET STRATEGIE, NEW BUSINESS STRATEGIEËN, DCD NEW SALES, WEBSITE EXPERTISE, HOE INTERNET TE GEBRUIKEN VOOR MERKOPBOUW EN PR.

Bel ons. Het eerste consult is gratis.

Business Development
73%
MT en Sales/Marketing team optimalisatie
84%
Realining Interim Management en Advies
97%

Be fluid. Treat each project differently. Be water, man. The best style is no style. Because styles can be figured out.

Waarom voor ons kiezen

U wilt snel vooruit, u wilt uw trainer/interim manager uw situatie snel snapt. U wilt een koppeling tussen uw huidige omstandigheden en  uw doel. U wilt niet alleen een interim manager of training maar ook kunnen terugvallen op een organisatie die de specifieke kennis en ervaring heeft die in het vervolgtraject nodig is.

  • U ontwikkelt uw business door andere combinaties te maken dan u gewend bent
  • U als sales professional haalt uw goals door gebruik van internet intellence  en profiling
  • U krijgt een sparring partner
  • U krijgt nieuwe ideeën
  • U kunt direct aan de slag 
  • Tailor made oplossingen  
  •  Effectievere Technische, Sales/Marketing en MT teams 
  • Great Support

"Ik ben een ervaren Sales man en dacht niet veel meer te kunnen leren op dat gebied. De new sales training was een echte must. Verbazingwekkend wat je kunt weten van je klant. Nog meer bijzonder onvermoede kanten van jezelf te ontdekken op een plezierige niet oordelende manier."

Kees de Bruin

"Ik wist niks of nagenoeg niks van social media en internet marketing. Na een intensieve dag en een weekje verwerking waarin ik de uitgebreide handout nog eens heb door gelezen. Kan ik meepraten en ben aktief. Aan te raden de leuke training."

Margreet Heymans

"Ik verkoop onderdelen voor drukpersen en deed al wat op internet. Na twee dagen training heb ik mij anders gepositioneerd en mijn website veranderd. Mijn omzet is veel meer gespreid ook international en 15% gestegen en het stijgt nog steeds. Aan te raden deze trainings investering."

Chris de Koster