DCD New Sales-oud

[highlight_content]

DCD NEW SALES (in 3 dagen). Is totaal anders dan alle andere sales methodes. New Sales introduceert internet research en klantprofilering

Klanten reageren tijdens gesprekken met een (adviseur/sales) professional anders dan voorheen. De oude gespreksstijl (push) is gebaseerd op sturende vragen, pareer- en afsluit technieken. Deze aanpak werkt niet  meer. De klant wil niet gepusht maar geholpen worden met zijn beslissingsproces. Daarvoor moet je de klant kennen. Leer New Sales en je kent jouw klant                         “voordat je hem ooit hebt gezien of gesproken”.

[separator]

Training Stappen
[/highlight_content]

[separator]
 • [imgframe path=”http://www.business2grow.nl/wp-content/uploads/2013/02/business2grow-profiling.jpg” class=”marginmiddle”]
  Stap 1 Klanten profielering

  Wij geven je inzicht in jouw eigen profiel en leren je op basis hiervan klanten profielen te herkenen en te matchen met jezelf.

 • [imgframe path=”http://www.business2grow.nl/wp-content/uploads/2013/02/business2grow-internet-research.jpg” class=”marginmiddle”]
  Stap 2 Internet research

  Je leert  de Dynamic Colour Drives klanten profilering module te combineren met internet research. Je leert effectief en snel sociale media en internet patronen van jouw klanten (prospects) herkennen en te gebruiken als doeltreffende informatiebron. Je kent jouw klant voordat je hem of haar ooit hebt gezien.

 • [imgframe path=”http://www.business2grow.nl/wp-content/uploads/2013/02/business2grow-NEW-SALES-AANSL.jpg” class=”marginmiddle”]
  Stap 3 Aansluiting bij jouw klant

  We leren je hoe je met deze kennis op een natuurlijke wijze kunt aansluiten op het wereldbeeld en beslissingsproces van de klant.

[separator] [highlight_content]

3-DAAGSE
DCD NEW SALES.

NEW SALES IS TE LEREN.

Adviseurs/sales  professionals worden door ons opgeleid om op een nieuwe manier te werken en veel hoger te scoren. Deze methode is niet moeilijk, maar wel anders dan wat ze gewend zijn.

 

Het programma

[/highlight_content]

business2grow-bel ons           

Welke resultaten mag je verwachten.

[one_half class=”firstcols”]
   • 1
    De deelnemers krijgen inzicht in hun werkstijl en (verborgen) talenten en zijn ze zich bewust geworden hoe ze hun talenten in een verkooptraject optimaal kunnen inzetten.
   • 2
    De deelnemers zijn in staat structureel en snel klantenresearch uit te voeren via internet.  Om een klant/dmu (of prospect) te begrijpen en op zijn behoeftes in te spelen.
   • 3
    De deelnemers zijn in staat relevante informatie over hun klanten te vinden (uit sociale media en internet bronnen) en hun klanten en prospects nauwkeurig te profileren.
   • 4De deelnemers leren beter om te gaan met persoonlijkheden die minder aansluiten op hun eigen persoonlijkheid en verhogen  hierdoor aanzienlijk hun sales succes bij deze groep.
[/one_half] [one_half class=”lastcols”]
        • 5
         De deelnemers hebben geleerd om de belangrijkste koopdrivers van de klant (pijn, plezier, zekerheid, angst) te herkennen en te koppelen aan het specifieke wereldbeeld van de klant. Men herkent acquisitie patronen en kan gericht inspelen op wat de klant relevant vindt.
        • 6De deelnemers zijn in staat een tailormade acquisitie- en DMU klantenbegeleidingsplan te maken voor elke afzonderlijke klant of prospect.
        • 7De deelnemers benaderen de klanten met veel meer zekerheid, hogere overtuigingskracht, ze scoren hoger, krijgen respect van hun klanten voor hun vakmanschap en ervaren veel meer plezier in hun werk.
        • 8Door een snellere aansluiting met de klant kunnen deelnemers hun sales afsluiten met een tijdsbesparing van ongeveer 10% tot 25% (afhankelijk van het soort acquisitie traject en van de standaard verbruikte tijd).
[/one_half] [one_half class=”firstcols”]

BONUS 1 Introductie Meta taal

Taal gebruiken die beter en sneller blijft hangen omdat het aansluit bij het wereldbeeld van de klant

 

[/one_half]

[one_half class=”lastcols”]

BONUS 2 Introductie Internet Marketing

Hoe benvloed ik de benvloeder van de klant door inzet van sociale media.

 

[/one_half][separator line=yes][one_half class=”firstcols”]

Aansluiting bij andere sales systemen

New Sales sluit uitstekend aan op programma’s als: Sales funel , de spin theorie, klanten mapping, situationeel onderhandelen. Desgewenst kunnen ze door ons worden gekoppeld als ze al zijn gegeven? Of additioneel worden toegevoegd.
[/one_half] [one_half class=”lastcols”]

Opzet, locatie, prijzen.

De New sales Training wordt uitsluitend in-company gegeven. Locatie naar wens van de klant. Prijstelling van de specifieke klantenwens en omvang van de groep.

[/one_half][separator line=yes][one_half class=”firstcols”]

Jouw Trainer Dick Foorthuis.

dick-grijs-3-2Dick Foorthuis studeerde commerciële economie en communicatie, aan de Universiteit Groningen en Insead Fontainebleau.

Werkte als directeur voor grote ondernemingen zoals Siemens, Rhein Metall, Hochst

Helpt nu bestaande organisaties met vitalisering en new business development (ecommerce) en beginnnende onderrnemers hun weg snel te vinden.
[/one_half] [one_half class=”lastcols”]

Jouw Trainer Jelena Linn.

jelena6Jelena Linn Ma, M Sc is een gepassioneerde
trainer, Schrijver en onafhankelijk onderzoeker.
Haar doel is mensen te inspireren en hun
dromen om te zetten in doelen werkelijkheid en betere relaties. Jelena heeft een internationale achter en studeerde communicatiewetenschap en Phygologie aan de Universiteit van Moskou en Peterburg. Jelena deed vervolgopleidingen in London en Antwerpen.

[separator line=yes] [one_third class=”firstcols”]

TRAINING LOCATIE

De Locatie wordt door de klant bepaalt

[/one_third] [one_third]

TRAININGEN IN COMPANY

New Sales wordt alleen maar in besloten groepen gegeven.
[/one_third] [one_third class=”lastcols”]

trainingen op maat

Veel van onze  klanten hebben specifieke eisen en mogelijkheden. Hiervoor worden onze internet marketing en social media trainingen aangepast en afgestemd op de dagelijkse praktijk van de verschillende groepen medewerkers.
[/one_third]